Stichting De Ulebelt

Sur

Bij de Ulebelt kun je als kind heerlijk spelen op de beide natuurspeelplekken en aaien en knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Als bezoeker strijk je neer op het gezellige terras, na een wandeling door de prachtige thematuinen of langs de weilanden.

Naast de betaalde krachten, werken er op de Ulebelt ook veel vrijwilligers. Op deze manier worden veel mensen direct betrokken bij het educatieve werk: De Ulebelt wordt ook van hen. Bovendien willen wij graag arbeidsintensieve activiteiten uitvoeren waarvoor niet voldoende betaalde medewerkers aanwezig zijn. Vrijwillige handen zijn daarom om meerdere redenen erg welkom.

Wanneer je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, kom dan in contact met onze vrijwilligerscoördinator voor een kennismaking. Afhankelijk van je interesse en mogelijkheden, word je ingewerkt in één van onze vrijwilligersgroepen. Ben je niet in de gelegenheid om heel regelmatig, op vaste dagdelen per week, mee te werken, word dan ééndagsvlieg. Deze oproepvrijwilligers werken af en toe mee, bijvoorbeeld bij grotere evenementen als een oogstfeest.